Rreth Ewopharma

Ewopharma është kompani pasardhëse e M.R. Leclerc & Co., e themeluar në vitin 1959. Që nga fillimi, fokusi ynë ka qenë në ndërtimin e urave lidhëse për tregjet farmaceutike të Europës Qendore dhe Lindore. Shumëçka ka ndryshuar në rajon që nga viti 1959 - si ekonomikisht ashtu edhe politikisht - dhe gjatë kësaj periudhe ne kemi fituar një kuptim të thellë të tregjeve dhe një qëndrim të vlerësuar atje.
Ndërsa filluam thjesht si një partner marketingu për kompanitë farmaceutike, që atëherë kemi blerë dhe lansuar produkte tona. Brendi jonë Revalid® – një linjë produktesh për kujdesin holistik të flokëve dhe trajtimin e rënies së flokëve – u zhvillua në 1992 në Zvicër. Në vitin 2011, ne blemë kompaninë irlandeze të kujdesit shëndetësor Newport Pharmaceuticals Ltd. duke na dhënë pronësinë e plotë të barit antiviral Isoprinosine® në 2011. Të mbikëqyrur nga zyra jonë qendrore në Schaffhausen, Zvicër, ne tani kanalizojmë njohuritë dhe përvojën tonë të industrisë në vendosjen e suksesshme të të dyjave Ewopharma dhe brendet partnere në tregjet e synuara.
Në vitin 2004, ne iu bashkuam RX-Alliance, një rrjet bashkëpunimi profesional i kompanive të suksesshme farmaceutike aktive në tregje të zgjedhura europiane.