Karriera

Në Ewopharma Group ne punësojmë mbi 350 njerëz në 15 vende. Ata janë të aftë, të motivuar dhe besnikë, dhe janë pasuria jonë më e madhe. Si të tillë, ne jemi të përkushtuar t'i mbështesim ata në zhvillimin e tyre profesional dhe të krijojmë një mjedis pune stimulues dhe motivues. Vlerat e respektit, mendjes së hapur, transparencës dhe sipërmarrjes janë pjesë e kulturës së kompanisë sonë dhe ne i kërkojmë këto cilësi te kandidatët potencial. A tingëllon si ju? Hidhini një sy vendeve të lira të punës dhe na dërgoni aplikacionin tuaj.

Lehrstelle als Kauffrau/Kaufmann EFZ

Für August 2024 haben wir eine

LEHRSTELLE ALS KAUFFRAU/KAUFMANN EFZ
ODER
KAUFFRAU/KAUFMANN EFZ MIT INTEGRIERTER BERUFSMATURITÄT

in Schaffhausen zu vergeben. Wir bieten eine abwechslungsreiche Ausbildungszeit in einem internationalen Umfeld.

Alle weiteren Informationen entnehmen Sie bitte dem untenstehenden PDF.

Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann senden Sie uns Ihre aussagekräftigen Unterlagen den im PDF genannten Unterlagen mittels dem Apply Job Formular.

Shkarko PDF Apliko për punë Shpërndaj Konkursin për Punë