RREGULLORJA E COOKIES

ÇFARË ËSHTË NJË “COOKIE”?
Një “cookie” është një skedar i vogël teksti që mund të ruhet në kompjuterin ose pajisjen tuaj elektronike, që përmban të dhëna në lidhje me një faqe interneti që vizitoni. Mund të lejojë një faqe interneti të "kujtojë" veprimet ose preferencat tuaja gjatë një periudhe kohore, ose mund të përmbajë të dhëna që lidhen me funksionin ose shpërndarjen e faqes. Cookie-t mund të vendosen nga pronari i faqes së internetit ose në disa raste nga shërbimet e palëve të treta që zotëruesi i faqes së internetit lejon të prezantojë informacione të tjera, të ekzekutojë përmbajtje ose të sigurojë funksione të tjera si analitikë.

Informacione të mëtejshme mbi cookie-t mund të gjenden në: http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm

ÇFARË LLOJ TË COOKIE-VE PËRDOREN NË KËTË FAQE?
Ne përdorim cookie thelbësore, cookie jo-thelbësore dhe cookie të palëve të treta.

Cookie thelbësore - ligji thotë se ne mund të ruajmë cookie në pajisjen tuaj nëse ato janë rreptësisht të nevojshme për funksionimin e kësaj faqeje interneti, për shembull për të aktivizuar funksionet bazë, si navigimi i faqeve dhe veçoritë e sigurisë së faqes. Këto cookie janë gjithmonë aktive pasi janë të nevojshme për funksionimin e faqes dhe nuk mund të çaktivizohen në sistemet tona. Mund ta konfiguroni shfletuesin tuaj që të bllokojë ose t'ju paralajmërojë për këto cookie, por me pas disa pjesë të faqes nuk do të funksionojnë. Këto cookie nuk ruajnë asnjë informacion personalisht të identifikueshëm. Detajet rreth cookie-ve thelbësore të përdorura në këtë faqe përcaktohen nën Preferencat e Cookies.

Cookie jo-thelbësore - përfshijnë skedarë analitikë (të cilët do të na lejojnë të njohim dhe numërojmë numrin e vizitorëve në webfaqe dhe/ose të shohim se si vizitorët lëvizin nëpër webfaqe dhe cilat faqe janë më të popullarizuara). Detajet rreth cookie-ve jo thelbësore të përdorura në këtë faqe interneti përcaktohen nën Preferencat e Cookies. Ne kemi nevojë për pëlqimin tuaj për vendosjen e cookie-ve jo thelbësore në pajisjen tuaj.

Cookie të palëve të treta - janë cookie të vendosura në pajisjen tuaj nga dikush tjetër përveç nesh, për qëllime të tilla si mbledhja e informacionit mbi sjelljen e përdoruesit, demografinë ose për personalizimin e mesazheve të marketingut ose reklamimit për ju, bazuar në shfletimin tuaj në internet. Detajet në lidhje me cookie-t e palëve të treta të përdorura në këtë webfaqe përcaktohen nën Preferencat e Cookies. Ne kemi nevojë për pëlqimin tuaj për të vendosur cookie të palëve të treta në pajisjen tuaj.

MENAXHIMI I COOKIES
Nëse zgjedhni Prano të Gjitha Cookies, në pajisjen tuaj do të vendosen të gjitha cookie-t jo thelbësorë dhe të palëve të treta. Ju në mënyrë efektive po na jepni pëlqimin tuaj për vendosjen e të gjitha cookie-ve jo thelbësore dhe të palëve të treta në pajisjen tuaj.

Përndryshe, nën Preferencat e Cookies ju mund të zgjedhni të jepni pëlqimin (ose jo) për vendosjen e cookie-ve jo thelbësore dhe të palëve të treta në pajisjen tuaj. Funksionimi i cookie-ve thelbësore nuk mund të çaktivizohet nën Preferencat e Cookies.

Në çdo kohë, ju mund të vendosni të zgjidhni Prano të gjitha Cookies ose të modifikoni pëlqimin tuaj për përdorimin e cookie-ve jo thelbësore nën Preferencat e Cookies.

Ju gjithashtu mund të bllokoni cookiet duke aktivizuar cilësimin në shfletuesin tuaj që ju lejon të refuzoni të gjitha ose disa cookie. Shfletues të ndryshëm vënë në dispozicion për ju kontrolle të ndryshme dhe kështu ne ofrojmë vegëza (links) më poshtë me udhëzimet e prodhuesve të njohur se si mund ta bëni këtë. Në përgjithësi, shfletuesi juaj do t'ju ofrojë zgjedhjen për të pranuar, refuzuar ose fshirë cookie-t në çdo kohë, ose ato nga ofruesit që përdorin pronarët e webfaqeve ("cookies të palëve të treta"), ose ato nga webfaqe të veçanta.

Kjo politikë e cookie-ve është pjesë e politikës sonë të përgjithshme të privatësisë.