Portofoli ynë

Farmaceutika

Seksioni farmaceutik i portfolios tonë përbëhet kryesisht nga barna me recetë, ku Ewopharma fokusohet në tre segmente: specialitete spitalore, gjenerikë të specializuar dhe barna bonjake si dhe barna për sëmundjet dhe të rralla. Ekipi ynë i përfaqësuesve mjekësorë me përvojë dhe shumë të kualifikuar kultivon një dialog me profesionistët e kujdesit shëndetësor dhe farmacistët, duke ofruar këshilla për përdorimin e sigurt të produkteve tona, duke krijuar kështu marrëdhënie të qëndrueshme. Ne jemi krenarë që po sjellim barna të padisponueshme në tregjet tona të synuara – duke ndihmuar partnerët tanë të ndihmojnë të tjerët.

Shëndeti i Konsumatorit

Në fushën e shëndetit të konsumatorit, ne fokusohemi në barnat paramjekësore ose "pa recetë" (OTC), suplementet ushqimore, pajisjet mjekësore dhe produktet kozmetike. Fokusi ynë këtu është në shëndetin e tretjes, kollin dhe ftohjen, dhe humbjen/kujdesin e flokëve. Në një botë, në të cilën kujdesi shëndetësor individual ka një rëndësi në rritje për konsumatorët, vetë-mjekimi po rritet gjithnjë e më shumë. Ewopharma synon të mbështesë njerëzit në marrjen e përgjegjësisë për shëndetin e tyre dhe të familjeve të tyre për të përmirësuar cilësinë e jetës dhe mirëqenien. Portfolio e produkteve tona me cilësi të lartë tregtohet me pakicë në farmaci, ku rekomandohet dhe shitet nga stafi specialist.