Strategjia Jonë

Ewopharma përqendrohet në dy njësi kryesore të biznesit; farmaceutikë dhe produkte paramjekësore. Në përputhje me vlerat e kompanisë sonë, objektivi ynë është që të sjellim trajtimet më të nevojshme moderne për pacientët dhe konsumatorët. Ne e bëjmë këtë duke ndërtuar ura lidhëse për kompanitë farmaceutike dhe brendet nga e gjithë bota për të hyrë në tregjet tona në Europen Qendrore dhe Lindore dhe Zvicër. Ne zhvillojmë dhe zbatojmë strategji të suksesshme të hyrjes në treg për specialitete, sëmundje të rralla dhe barna spitalore, si dhe produkte paramjekësore.

Farmaceutika

Farmaceutika përfaqëson segmentin më të rëndësishëm dhe me rritjen më të shpejtë të Ewopharma. Këtu ne fokusohemi në marketingun e barnave inovative dhe të specializuara që ofrojnë përfitime dhe vlerë të rëndësishme klinike, në fushat tona kryesore terapeutike të: gastroenterologjisë, neurologjisë, imunologjisë dhe onkologjisë. Strategjia jonë Rx drejtohet drejt produkteve moderne me propozime mjekësore bindëse në zona me nevoja të larta të paplotësuara, si dhe produkte të patentuara dhe të diferencuara mirë.

Shëndeti i Konsumatorit

Gjithnjë e më shumë njerëz po kujdesen për shëndetin e tyre dhe të familjes së tyre me barna pa recetë. Në Ewopharma, ne synojmë t'u japim më shumë pacientëve dhe konsumatorëve në tregjet tona të synuara akces në produkte shëndetësore të sigurta, inovative dhe etike që lehtësojnë një mënyrë jetese të shëndetshme dhe bëjnë ndryshim në jetën e tyre të përditshme. Këtë e bëjmë me brendet partnere si dhe me tonat, p.sh. Revalid® në zonat tona të fokusuara të rënies së flokëve dhe kujdesit të flokëve, shëndetit të tretjes, kollit dhe ftohjes.